Een geurblok van Hip Style ruiken ze wel zo lekker?

Gepubliceerd op 2 juni 2020 om 09:44

Daar zijn we weer met een nieuwe review. Maar niet met een nieuw bedrijfje althans voor ons niet onbekend want ik heb er al vaker mee samen gewerkt. Hip Style tot nu toe ben ik super enthousiast en tevreden over hun dus wie weet wat dat geurblok nu zal voort brengen.

Vanuit Hip Style Mocht ik deze keer het geurblok testen en koos ik zelf voor de musk geur want ik moet zeggen dat ik deze geur vaak heerlijk vind dus ik was erg benieuwd. 2 weken geleden werd het bezorgd in een mooi zakje en dat zat weer in een doosje maar de geur kwam me deels al tegemoet. Op het eerste moment vond ik het al heerlijk maar hoe ontwikkelde dit zich? Dat is zeker een goede vraag. Musk is een geur die mensen ook aantrekt tot elkaar, dit zit daarom ook heel vaak in parfum. Ik kon ook kiezen uit de geur amber, zelf ben ik hier niet helemaal weg van maar het is vaak wel een frisse geur. 

Zelf heb ik vaak een voorkeur voor geuren in het huis dus ik was wel erg nieuwsgierig. Toen het blok binnen kwam heb ik hem vrij snel al in een schaaltje gelegd in de huiskamer omdat een frisse geur in je huis wel echt fijn is en vooral met kinderen in huis en soms die gevreesde poepluier lucht. Dus dit is zeker geen overbodige luxe maar nou juist een leuke toevoeging. De geurblokjes zijn verkrijgbaar voor maar liefst met schaaltje €10,00 en de geurblokjes los zijn verkrijgbaar voor €6,50. En ik denk zelf dat je hier gemiddeld wel  een jaar plezier van hebt voordat de geur weg zal zijn. En je kan het geurblok voor meerdere dingen gebruiken niet alleen om in je huiskamer te zetten. Je kan hem ook voor je huid gebruiken als je er licht overheen wrijft geeft het een hele fijne geur en het voelt ook nog heerlijk zacht aan. Ook tevens een tip waar ik zelf altijd wel weg van ben is tussen de kleding in de kast zodat alles een heerlijke geur behoud. En niet te vergeten je toilet of badkamer zijn zeker ook ideale plekken om het geurblok in huis te hebben. Na een 1,5 week werd het geurtje iets minder heftig en heb ik zoals vermeld op de site er een klein stukje afgehaald en dan komt de geur weer flink naar boven. 

De tip om er een schaaltje bij te kopen zou ik zeker gebruiken want het geeft een beetje lichte kruimels soms af en anders word het een beetje een vieze bedoeling denk ik zelf als het ergens licht gaat weg smelten. Je kan hem natuurlijk ook bij de verwarming in de buurt zetten dat het licht smelt en de geur oase je helemaal tegemoet komt. En dan is een bakje zeker niet overbodig bij het opwarmen van het geurblok. 

Dit is het eerste geurblok in ons huis want normaal gebruik ik de wax melts regelmatig en de autoparfum van Hip Style is ook niet meer weg te denken dus zeker ook een aanrader. En tot nu toe vind ik het heerlijk en totaal ook niet overheersend want dat gebeurt natuurlijk ook dat een geur soms te overheersend kan zijn. Zo vind ik zelf de geur lavendel of vanille vaak te heftig en waar ik dan lichtelijk van over mijn nek kan gaan. Dus al met al super blij met deze geur en hoop ik natuurlijk dat die nog lang blijft hangen. En geloof me voor die €10,00 kan je echt geen miskoop doen bij Hip Style.

Het gebruiksgemak, het product, de verpakking, de levering en niet te vergeten de prijs samen ik zeg een top aankoop die niet meer weg te denken is en bij mij een dikke vette 9 scoort. Ik hoop stiekem dat er nog meer geuren komen in dit assortiment. Enige waar het voor mij om wat minder scoort is dat ik het in het begin niet op een schaaltje had gelegd dus dat het een beetje vuil achterliet. Voor de rest kan ik er niks slechts over zeggen want de geur blijft heerlijk hangen. 

Al met al een leuk product om te testen en ik hoop zeker op nog meer leuke producten. 

Groetjes en tot snel weer lieve leuke lezers.

xoxo

Mocht je interesse hebben in zo`n heerlijk geurblok ik zal hier onder een link plaatsen naar de website van Hip Style.

https://www.hipstyle.nl/c-5142402/marokkaanse-geurblokjes/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb