November is normaal een knal maand maar misschien nu niet?

Sinterklaas avondje brengt veel win acties met zich mee. Normaal is het al redelijk wat prijs maar in deze maanden zijn de prijzen vaak wat groter uitbundiger en meer en nog leuker dan ze al zijn. Deze maand was het aardig wat keren weer prijs en ondertussen in die 5 dagen van december zijn er al weer 4 prijzen binnen gekomen alleen van december dus lekker bezig.

Lees meer »

Oktober de stilte voor de storm ook wel.

Vaak is oktober de stilte voor de storm op het gebied van alle toffe win acties. En bij mij valt het op zich nog best wel mee. Het was deze maand weer 8 toffe prijzen en de een nog leuker dan de ander. En er zijn al weer 2 gewonnen dingen onderweg voor deze maand.

Lees meer »

Was het deze maand een groot of klein feestje?

Was het deze maand dan ook weer een feestje of een heel feest? Nou eigenlijk het laatste wel door een bepaald tof iets wat ik had gewonnen. Deze maand was het weer 7 keer raak, dus ik ben helemaal happy. Nog steeds vind ik het een gave dat het nog steeds zo goed gaat en ik vind het nog steeds te leuk om er mee te stoppen.

Lees meer »

Win maand augustus, op naar september

Deze maand was weer een gezellige maand qua pakketjes voor ieder wat wils hier in huis dus ideaal. Je merkt nu de vakantie weer voorbij is de feestjes van pakketjes weer kunnen beginnen. Er zijn 6 leuke dingen binnen gekomen en er zijn al weer wat dingen onderweg. Elke maand is toch weer een feestje tot nu toe. Wie weet gaat dit nog wel super lang zo door ik hoop het.

Lees meer »

Deze maand was echt een feestje.

Deze afgelopen weken begonnen de win acties weer wat aan te trekken. Dit gebeurt vaak rond de zomer periode want veel bedrijfjes verliezen dan volgers of willen er voor zorgen dat ze dan in ieder geval nog groeien hoe dan ook. Dus ik heb flink wat mee gedaan. En deze maand was het ook weer gewoon echt leuk wat je allemaal kon winnen. Dit is wel eens tijden anders geweest dus dan doe je ook een stuk minder mee. Ik ben in afgelopen periode wel selectiever geworden in wat ik leuk vind en wat niet qua winnen en doe langen na niet overal meer aan mee.

Lees meer »

Wat bracht mei me voor moois of bracht mei me niks?

Oke mei is altijd een gekke maand weet je waarom? Mei heeft veel winacties voor moederdag vaak en daarna kakt alles in qua winacties tot je weer richting vaderdag gaat en merk je dat alles op een wat lager pitje komt dus ben je alsnog benieuwd wat ik in de wacht heb gesleept lees dan lekker verder.

Lees meer »

Mijn gewonnen prijsjes van de maand februari.

Wat zal ik deze maand weer gewonnen hebben of zal het mee vallen? Nou ik heb 4 wat kleinere prijsjes gewonnen maar ik vind ze wel super leuk. Dus gemiddeld 1 ding per week na je moet het maar hebben toch. Al denk ik soms houd dit geluk ooit op na ik hoop het zelf natuurlijk niet. Wat staat er nog bovenaan mijn lijstje met wat ik wil winnen daar hoef ik niet eens zo lang over na te denken. Wat dacht je van een leuke prijs bij de postcode loterij wat zou jij daar mee doen. Nou ik zou het wel weten. En wat me helemaal geweldig lijkt is een toffe vakantie winnen ergens dat lijkt me ook super leuk dus we gaan het mee maken of het ooit gebeurd. Nou dromen mag toch dus dat doe ik dan zeker wel. Een leuke nieuwe inboedel zou ook wel tof zijn maar wie wil die dingen nou niet winnen. 

Lees meer »

Winnen whoop whoop,

Hier heb ik al een tijdje niks meer geplaats van mijn gewonnen artikelen. Of heb ik niks meer gewonnen dat kan natuurlijk ook maar nee hoor de lijst word langer en leuker dus ik neem jullie mee in wat er afgelopen 2 maanden binnen kwam aan prijzen deze keer in het kort want na ik de hele blog had getypt drukte Melvyn jawel op een knopje en was ik alles kwijt dus ik begin weer lekker opnieuw. 

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb