Het leed wat blijven zitten heet.

Milan is na de zomer vakantie opnieuw gestart in groep 2. Maar mensen om je heen en de moeder op het schoolplein vragen zich toch soms af waarom blijft Milan zitten waarom gaat hij niet naar groep 3. Nou ten eerste vind ik het geen blijven zitten want vroeger kleuterde je langer dan nu tegenwoordige tijd de grens licht zo steevast op december en je gaat weer door naar groep 3 op je 5 jaar. Dus nee ik vind het niet blijven zitten ik vind het een jaar dat hij zichzelf beter kan ontwikkelen.

Lees meer »

Herkenbaar een kind wat in de nacht uit zijn bed klimt?

Allereerst hebben de kids hier altijd super goed geslapen en hebben we er eigenlijk nooit echt moeite mee gehad. Momenteel word Melvyn vaak wat vroeger wakker zo tussen 5:30 en 6:30 dit is heel wisselend hoe intensief zijn dag was maar de afgelopen dagen word ik er letterlijk niet goed van.

Lees meer »

Net iets te veel info?

Waar ik nou wel eens tegen aan loop tijdens het bloggen. Nou dat is dus dat mensen stiekem ook steeds meer van je privé willen weten of je willen leren kennen. Nu vind ik de diepgang van een blog soms best een dingetje want hoe ver kun je nu eigenlijk gaan in welk opzicht.

Lees meer »

Een gekke, maar ook drukke week.

Oke we hebben allemaal wel eens van die gekke weken dat er dingen gebeuren die je liever niet zou zien gebeuren. Maar het is zoals het is. ik ben nu best even wat rustig geweest hier omdat er privé omstandigheden waren die zeker voorrang hebben op alles.

Lees meer »

Even een wat rustigere week.

Even weer wat meer rust. Afgelopen weken was het aardig wat vol geplande weekenden maar ook nog van alles daar om heen. Van verjaardagen tot feestjes tot etentjes. En dan natuurlijk nog gewoon de school de zwemles kinderfeestjes en het afspreken. Maar alles gaat gewoon lekker door.

Lees meer »

body shaming....?

Zelf heb ik heel lang getwijfeld om dit wel te plaatsen omdat het ook zo breekbaar als iets kan zijn. Body shaming is best een topic momenteel. Maar wie heeft hier nou een groot aandeel in?

Lees meer »

Ruim 1 maand verder na de blog van, de strijd met mezelf.

Na dat ik de blog had geplaatst met de strijd met mezelf werd ik best wel overspoeld met reacties. Gelukkig alleen maar positieve reacties wat me echt goed deed. Ik stond er eigenlijk wel een beetje van te kijken ik kreeg die dag aardig wat privé berichten gestuurd met positiviteit, dat was heerlijk. Maar ook dat geeft je weer even een goede boost.

Lees meer »

De strijd met mezelf.

Oke waar laat ik eens beginnen. Zelf voer ik al jaren zolang ik mezelf bijna kan herinneren een strijd met mezelf en met mijn lichaam. Want ik ben niet hoe ik had willen zijn en ik weet ook niet of ik dit ooit ga bereiken.

Lees meer »

Mag ik een beetje trots zijn?

Ja dat is een goede vraag mag ik dan een beetje trots zijn? Op wie of wat is dan natuurlijk de volgende vraag? Nou op mezelf? Dit vroeg ik mezelf vaak af waarom ik niet trots kon zijn op wat ik bereikt heb want ben ik trots op mezelf nee verre van dat zij ik ook altijd.

Lees meer »

Wie ben ik? en wat zijn mijn kwaliteiten?

Oke daar gaan we dan een blog over wie ben ik nu echt en wat zijn mijn kwaliteiten dit naar aanleiding van mijn lezers/lezeressen. Eigenlijk heb ik genoeg te vertellen maar we zien wel waar het schip strand waarschijnlijk heb ik tal van kwaliteiten die ik nog niet helemaal ken van mezelf maar sommige ken ik donders goed.

Lees meer »

Ben ik dan toch een workaholic?

Weet jij van jezelf wanneer je eigenlijk aan de bel moet trekken? Wanneer het eigenlijk echt te veel word? Nou ik dus niet want het lijkt alsof ik altijd door ga tot ik er net niet bij neer val zeg ik dan maar.

Lees meer »