Babyflitzz dat klinkt leuk toch?

Zitten jullie ook allemaal weg te kwijlen door de warmte? Nou ik ondertussen wel. Met babyflitzz maakt het, het zwemmen voor de kids zeker een stuk leuker. De toffe zwembandjes, zwembaden en toebehoren zijn lekker kleurrijk en kind vriendelijk dus dat moeten we hebben met dit warme weer. 

Lees meer »

kindvriendelijk uit eten.

Kindvriendelijk uit eten in regio Eindhoven er zijn steeds meer toppers die rekening houden met kinderen maar ook kwaliteit eten kunnen bieden. We hebben aardig voort wat restaurants gezien maar er springen er wel een paar bovenuit. Aangezien wij graag met het gezin uit eten gaan, is het ook fijn als de kinderen zich kunnen vermaken. Want nee onze kinderen blijven geen 2,5 uur stil aan een tafel zitten met een stukje papier. En die verdoemde tablet is niet mijn grootste vriend om mee te nemen.

Lees meer »

crazy donuts...!!!

Oelala crazy donuts. Crazy donuts is gevestigd in Eindhoven op de Nieuwstraat in het centrum overigens een super leuk tentje waar je echt eens een kijkje moet nemen. Het is een klein knus zaakje met heel erg vriendelijk personeel en je kan er niet alleen donuts halen want het zit een zaakje van waffelicious. De naam zegt het dus al waffels nou dat ziet er werkelijk uit als een kleurrijk feestje.

Lees meer »

Aspire drinks

Aspire drinks kwam bij mij meerdere malen voorbij op instagram en ik dacht laat ik eens kijken wat eigenlijk aspire drinks nou precies is. Ik heb ooit 1 blikje geprobeerd maar daar is het toen die tijd bij gebleven. Maar nu stond aspire open voor een samenwerking en dat is dan zeker leuk om een product te leren kennen. 

Lees meer »

My first dinosaurs van smartmax.

Smartmax is een groot bedrijf wat zich vooral richt op magnetisch speelgoed. Ik kende smartmax eigenlijk nog niet echt maar kwam het elke keer tegen op instagram en daardoor is deze samenwerking ontstaan. Wij mochten namelijk vanuit Smartmax my first dinosaurs set testen en aangezien er 2 dino fans in huis zijn komt dat zeker goed. Het leuke van alles ik mag ook 1 set weg geven aan 1 van jullie dus ga zeker even naar mijn instagram om te zien hoe je mee kan doen. En wil je nou meteen een extra lootje verdienen dan reageer onder deze review en je verdiend er meteen een extra.

Lees meer »

Een geurblok van Hip Style ruiken ze wel zo lekker?

Daar zijn we weer met een nieuwe review. Maar niet met een nieuw bedrijfje althans voor ons niet onbekend want ik heb er al vaker mee samen gewerkt. Hip Style tot nu toe ben ik super enthousiast en tevreden over hun dus wie weet wat dat geurblok nu zal voort brengen.

Lees meer »

Crayola maar dan anders.

Hoe ken jij Crayola? juist ik via de speciale leuke stiften, krijtjes en niet te vergeten hun stoepkrijt. Maar nu mocht ik iets nieuws leuks testen maar ook nog weg geven. Hoe je dezelfde set kan winnen kun je terug vinden op mijn instagram account.

Lees meer »

Bewonderd decoratie handwerk, vakwerk

Bewonderd decoratie is een leuke webshop waar je van alles hebt op het gebied van decoratie voor vooral kinderkamers en artikelen gericht op kinderen maar ook t shirts zijn tegenwoordig een hype. We hebben voorheen al eens ooit samengewerkt met ze en dat is heel goed bevallen dus nu mochten we weer iets leuks testen en op de foto zetten. Nu waren het deze keer leuke passende boordjes voor op Milan zijn jungle kamer. 

Lees meer »

Jumpsquare veghel, een intensief uitje voor de hele familie.

Ja jumpsquare daar waren we afgelopen zondag in Veghel te vinden. Nu zijn dit soort uitjes niet altijd perfect en heb ik er stiekem ook best een beetje schrik van daarom kozen we het uit op het moment dat er speciaal een mini jump moment was de zondag ochtend tot 12 uur is vooral gericht op de kids tot 7 jaar. Aangezien er zoals je vaak wel hoort er overal wel ooit al iets is mis gegaan ben je daar natuurlijk altijd wel een beetje huiverig voor. En nu dacht ik mini jump dat moet vast goed komen. Zijn jullie al ooit naar een jumpsquare of bounz geweest of iets in die trant?

Lees meer »

made by momm onze te gekke hobby bakster.

Al eerder schreef ik een review over deze topper maar nu word het een wat andere review dan normaal. In de tussentijd leer ik made by momm steeds beter kennen ook privé en ik moet zeggen dat ik het helemaal leuk vind. Afgelopen oktober mocht ik een merengue toren testen en de aardbeien in het jungle thema versierd. Ook bestelde ik zelf een hele waslijst want je kent dat wel een kinderverjaardag.

Lees meer »

Reviewer voor Theinsider https://www.theinsidersnet.com/

Via theinsider heb ik mee gedaan om te reviewen over de nieuwe smaken van sultana wil jij weten wat ik er van vond maar ook onze Milan van 3 dan lees vooral lekker verder.

We kregen enkele weken geleden 8 verpakkingen van de sultana toegestuurd om lekker uit te delen en te proberen. De Verpakking is overigens echt sultana en ziet er zeer mooi uit. De smaken die we kregen waren overigens spelt quinoa met cranberry en spelt quinoa dadels. Twee totaal verschillende smaken dus wat zoeter en wat vetter. Toen het pakketje binnen kwam wilde Milan natuurlijk meteen zien wat erin zat en hij heeft er meteen stiekem wat uit gepikt ach daar zijn het kinderen voor gezonde snacks is dan niet zo heel erg. Hij pakte de spelt quinoa met dadels en trok er nogal snel een vies gezicht bij haha. Deels kan ik dit wel begrijpen want niemand thuis houd van dadels dus dit is altijd maar de vraag of dit dan te doen is in sultanas. 

 

Daarna dacht ik laat ik ze zelf maar eens proberen de verpakkingen zijn overigens weer super handig om open te maken dus dat is natuurlijk ook top en je snijd je er gelukkig ook niet aan wat voor heen nog wel eens het geval was met de oude verpakkingen. Overigens begon ik met dezelfde als dat Milan begon die met dadels en zoals verwacht vond ik ze niet heel erg lekker als je van dadels houd zal je het vast heerlijk vinden. Tevens waren deze ondanks de dadels niet echt extreem van smaak maar ik vond ze wat droger dan dat ik had verwacht. Wel moet ik overigens zeggen dat het wel heel voedzaam en vullend is je hebt het gevoel alsof je echt een lunch op hebt. Mijn man neemt ze overigens mee naar zijn werk en heb hem nog niet over gehad dus die zal ze vast lekker vinden hahah anders had ik het ook wel gehoord.

 

De andere smaak daar in tegen is echt een smaaksensatie met de cranberry's ik hou overigens van cranberry's maar het is ook echt vol van smaak en wat zoeter. Bij deze sultana smaak had ik overigens ook het idee dat ik best een vullende maaltijd op had en als tussendoor snack werkt dit dus overigens perfect lekker en vullend maar tevens ook voedzaam. Ik moet je wel zeggen de cranberry variant heeft een zoetere nasmaak alleen vond ik voorheen de sultanas soms een beetje een vettigere smaak hebben daarin tegen zijn deze naar mijn inzien en smaak wat droger wat tevens niet storend is. Dus tevens een top nieuwe smaak lekker en vullend en tegelijkertijd niet zo ongezond als voorheen er zitten een stuk minder toegevoegde suikers in dus ook ideaal en mooi mee genomen.

 

Dus als je van zoeter houd ga vooral voor de smaak met cranberry hou je niet van dadels probeer de andere variant ook dan vooral niet. Wil je er meer over weten of wil je dat ik voor je review stuur me dan een berichtje via instagram of reageer hieronder. Tevens hoor ik graag wat jullie van mijn review vinden. 

XOXO

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Theo Franken
een jaar geleden

Op zoek naar Gratis spullen, Gratis producten, Gratis proefpakket of een leuke Geld Terug Actie. Je kunt op onze site vele rubrieken bezoeken waar je kortingen en gratis artikelen kunt vinden.
https://gratis247.nl/

Ellen
6 jaar geleden

Leuk geschreven! En na deze recensie ben ik benieuwd naar de sultana!

Maak jouw eigen website met JouwWeb