Crayola maar dan anders.

Gepubliceerd op 25 mei 2020 om 11:57

Hoe ken jij Crayola? juist ik via de speciale leuke stiften, krijtjes en niet te vergeten hun stoepkrijt. Maar nu mocht ik iets nieuws leuks testen maar ook nog weg geven. Hoe je dezelfde set kan winnen kun je terug vinden op mijn instagram account.

De kinderen zijn al fan van Crayola en wij zelf ook eerlijk gezegd want het is vaak speelgoed waar ze wel wat langer mee bezig zijn dan maar 5 minuten. Het leuke vind ik dan ook dat Crayola zich steeds weer uitbreid met leuke nieuwe producten gericht op jongens en meisjes groot en klein. En ook is Crayola betaalbaar voor iedereen in welke prijs categorie dan ook. Het kleurrijke thema daar worden de meeste kinderen toch helemaal blij en gelukkig van. Je kind blij, jij blij. 

Van Crayola mocht ik de washimals safari uit testen met de kids en geloof me dat was een uitdaging. De set van Crayola bestaat uit meerdere verschillende objecten die je niet van Crayola gewend bent wat ik dus heel erg leuk vind. Er zitten 4 safari dieren in die bestaan uit een speciaal stof. Ook zitten er verschillende kleuren stiften bij waarmee je kan tekenen op de safari dieren. Ook zit er een soort douche bak met palmboom glijbaan en een borsteltje bij. Nou waar is dit dan eigenlijk voor dat is hier het leukste van alles. De kinderen maakte er bijna ruzie om zelfs. Als je, je safari dier hebt gekleurd kan je hem daarna wassen onder de douche en met de borstel weer schoon maken. Dus het leuke van deze hele set is dat je het kan blijven gebruiken maar ook dat kinderen ergens het begrip begrijpen van als iets vies is dat je het moet verzorgen en poetsen. 

Hier vinden de kinderen het douche en schoonmaken van de safari dieren het aller leukste. Dus het gaat ze niet zo zeer om het kleuren er van want dat is de bijzaak voor ze maar ze hebben er nu al de grootste lol in dat als ze iets helemaal onder gekleurd hebben ze het onder de douche weer schoon kunnen maken. Wat ik zelf nu zo leuk vind is dat het een totaal ander product is dan dat ik zelf gewend ben van Crayola of waar de kinderen überhaupt mee bekend zijn. 

Wat kost nou deze te gekke washimals safari set van Crayola? Via bol.com kosten ze €24,99 en je hebt ze ook nog in een andere set dus altijd leuk om wat meer uit te breiden. Het is dus een hele leuke leerzame set waarvan het de bedoeling is kleur en was je dier. De desbetreffende link vind u onder aan de blog.

De kwaliteit van de set vind ik eigenlijk heel erg goed, zelf vraag ik me altijd af met dingen die je weer opnieuw kan gebruiken of je ze dan daadwerkelijk wel schoon krijgt. Eigenlijk werden alle dieren in die douche helemaal schoon er was er maar eentje die dan ook echt helemaal ingekleurd was die we zelf even onder de kraan een beetje moesten schoon maken extra buiten de douche om met de borstel. 

De leeftijdscategorie van deze set is 3+ maar Melvyn van 2,5 die vond het ook heerlijk en die heeft zich er langer mee kunnen vermaken den gemiddeld kinderen van die leeftijd zich vermaken met speelgoed. Dus ik raad het zeker aan hier zijn ze echt een uur bijna aan tafel bezig geweest om hun eigen diertjes mooi te maken op hun manier en meerdere keren lekker te wassen. 

Nu is het tijd om een van jullie kinderen blij te maken met ook een hele leuke Crayola washimals jungle set. Wil jij deze set winnen om te reageren op deze review verdien je al een extra lootje.

Tot snel lieve leuke lezers.

xoxo


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
2 jaar geleden

Wauw wat een leuke set! Mijn dochtertje is dol op diertjes en knutselen dus perfect match denk ik zo

Marijke horjus
2 jaar geleden

Super leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Arvin♡

Margriet Oranje
2 jaar geleden

Graag! Ook meegedaan via Instagram ✅😁 Instagram naam: margrietoranje

Naomi de gelder
2 jaar geleden

Aaah Kristel super leuk🥰🤞🍀

Galinka van Bokhorst
2 jaar geleden

Deze jungleset is echt heel leuk en ook zo fijn dat je ze weer kan schoonmaken. Ik weet nog dat ik ook altijd tekende op mijn speelgoed, was mijn moeder niet zo blij mee omdat je het haast niet ervan af kreeg. Ik volg je op Instagram.

Cora van der Bijl
2 jaar geleden

Wow gaaf ik loot graag mee voor mijn