My first dinosaurs van smartmax.

Gepubliceerd op 8 juni 2020 om 15:24

Smartmax is een groot bedrijf wat zich vooral richt op magnetisch speelgoed. Ik kende smartmax eigenlijk nog niet echt maar kwam het elke keer tegen op instagram en daardoor is deze samenwerking ontstaan. Wij mochten namelijk vanuit Smartmax my first dinosaurs set testen en aangezien er 2 dino fans in huis zijn komt dat zeker goed. Het leuke van alles ik mag ook 1 set weg geven aan 1 van jullie dus ga zeker even naar mijn instagram om te zien hoe je mee kan doen. En wil je nou meteen een extra lootje verdienen dan reageer onder deze review en je verdiend er meteen een extra.

Smartmax is echt alleen magnetisch speelgoed en super kleurrijk dus dat is voor de hele kleintjes ook al super leuk. Smartmax speelgoed daar staan een aantal punten aan de ontwikkeling van een kind zeer centraal en dat zie je ook zeker terug in het speelgoed. Vergeet daarbij zeker niet de fantasie want je kan er werkelijk alles mee maken zoals jij het zelf wil maar ook zeker de coördinatie van handen en ogen. En de kinderen kunnen er ook goed de kleuren mee leren dat zien we hier wel terug met de jongste van ruim 2 die vertelt het nu allemaal.

Wij mochten dus vanuit Smartmax een set van my first dinosaurs testen en een weg geven maar dit speelgoed daar zou je eigenlijk nog zelf mee aan de slag willen. Het is speelgoed dat is eigenlijk van veel gemakken voorzien, het is makkelijk schoon te houden ook zeker niet onbelangrijk, het is grover speelgoed dus in de mond stoppen is niet echt een optie. Maar je kan het ook heel leuk uitbreiden met verschillende sets. Deze set is namelijk bedoeld voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar en dat komt redelijk overeen met hoe wij deze set hebben getest. Milan is al ruim 5 en die was thuis toen deze set binnen kwam en wilde natuurlijk meteen aan de gang. Ik merkte wel dat Milan best makkelijk afhaakte, en niet omdat hij het niet leuk vond want hij vond het heel leuk maar deze set geeft hem net te weinig uitdaging na een paar keer wat dino`s verwisselen van voor en achterkant dan was het voor hem wel mooi geweest. De keer daarna toen Melvyn de set dus voor het eerst zag die speelde er al meteen veel meer mee. Die leek er zelfs wel zijn eigen verhalen mee te vertellen op zijn manier. Heerlijk zo`n rijke fantasie ik hou daar wel van. Smartmax heeft ook bouw sets en ik denk dat dit zeker van toepassing zou zijn voor Milan qua leeftijd want die zijn vanaf 3 jaar. In deze dino set zitten 5 verschillende dino`s die ze kunnen combineren aan een magneet verschillend met hun kop kant en hun kont kant. Dus kinderen kunnen hier zelf een creatie van maken. Wat ze hier overigens ook leuk vinden is om puur en alleen met de magneten te spelen en daar op hun manier iets mee te maken. Dus lekker multifunctioneel speelgoed. 

Voor Melvyn zijn leeftijd is dit een hele leuke fantasie wereld waar veel mogelijk is met speelgoed en alles er super kleurrijk uit ziet dus ook meteen heel uitnodigend. En tot nu toe heeft Melvyn er elke dag mee gespeeld en het lijkt hem nog totaal niet te vervelen. Ook worden zijn ontwikkelingen geprikkeld zoals de kleuren leren en dingen niet kloppend maken is soms ook frustrerend maar ook o zo grappig. Deze My first dinosaurs set kost maar liefst €19,99 en eerlijk gezegd vind ik dat ook een goede prijs in verhouding met het product en de kwaliteit. Je kan alles van Smartmax regelrecht bestellen bij hun zelf op www.smartmax.nl maar het licht ook in de speelgoedwinkels zoals top 1 toys maar ook zeker verkrijgbaar via bol.com onderaan de review zal ik meteen een linkje vermelden zodat jullie deze toffe set te kunnen scoren of misschien een bouw set. Het zit overigens ook in degelijke bewaardoosjes dus je hoeft het speelgoed zeker niet los te laten slingeren het zijn stevige doosjes om gewoon in te bewaren. 

Dus ik zou zeggen ga snel bestellen. En je kan de set zo leuk maken als je zelf wil. Hier zijn de kinderen althans er heel enthousiast over en ik denk dat er zeker nog wel meer speelgoed hier zal komen van Smartmax. Wil jij nou deze dino set winnen dan neem even een kijkje op mijn instagram pagina om te weten hoe je mee kan doen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Naomi de Gelder
2 jaar geleden

Wat een geluk hebben die mannen van jou. Dat jij vanalles mag testen❤ super gaaf dino's "bouwen'

Doortje Nicolai
2 jaar geleden

Wat een leuk speelgoed! Mijn kleinkindjes zullen zich zeker 'aangetrokken' voelen tot deze magnetische dinosaurussen.. 😉Ik loot graag mee!

Maak een Gratis Website met JouwWeb