De rust wedergekeerd?

Veel mensen hebben het over de rust die er nu weer is , nu de kinderen naar school gaan. Nou geloof me bij ons is dit nog zeker niet het geval. Hoe gaat dit bij jullie? Is het dan echt ineens een stuk rustiger (gezelliger) thuis. 

Lees meer »

Oke tijd voor school pleassee!!!

Noem me maar een gekke moeder maar ik denk dat de helft het zeker wel met me eens zou zijn. Ik ben zo klaar met hele dagen weken lang thuis weer bij elkaar op de lip zitten met de kids dag in dag uit. Ik zeg we zijn weer helemaal klaar voor school.

Lees meer »

Vanaf 6 januari gaat Melvyn 5 dagdelen naar de peuterspeelzaal en nu?

Nou Melvyn is 3 oktober 2 geworden. En op dat moment merkte ik zeker al wel dat hij qua spraak een achterstand , we kunnen nou eenmaal niet overal even vlug in zijn. Dus bij het consultatiebureau kreeg hij een vve indicatie voor zijn spraak te stimuleren mag hij hierdoor nu 5 dagdelen naar de peuterspeelzaal. Maar vind ik dat nou echt wel zo nuttig, fijn en leuk als gedacht?

Lees meer »

Ander genre?

Afgelopen paar maandjes heb ik wat minder tijd in het bloggen gestoken en iedereen zal dit aardig herkennen ja het is gewoon super druk. Druk thuis, druk op het werk, druk op Robin zijn werk, Melvyn gaat vanaf vorige week voort 5 dagdelen naar de peuterspeelzaal, Robin is veel naar de beurzen momenteel en ik ja ben een beetje alles in 1. Druk met thuis,werk, kids en alles daar om heen. 

Lees meer »

Weekendje rust.

Zaterdag op zondag waren Robin en ik even een nachtje naar van der valk in Utrecht. Even er samen tussenuit was eigenlijk ook echt wel nodig. Maar wat een drukte in de stad zelf maar wel weer erg gezellig.

Lees meer »

Afgelopen maanden waren gekke maanden.

Afgelopen tijd heb ik best wat vragen gekregen over waarom het allemaal wat rustiger was rondom mijn blog en rondom mij zelf en daar zal ik jullie even wat uitleg over geven. Ik ga niet overal op in detail treden maar ik zal jullie wel mee nemen in mijn afgelopen maanden.

Lees meer »

Wat als je kind niet meer wil slapen overdag?

Bij ons mag ik eigenlijk best in mijn handen klappen qua het slapen betreft. Milan heeft eigenlijk altijd goed geslapen vanaf 4 weken sliep hij door en overdag deed hij het ook top. Milan heeft tot zijn ruim 4 jaar nog ook vaak overdag even een uurtje geslapen maar nu is dat er toch echt af. Maar Melvyn daar in tegen is heel anders. Maar er valt ook geen ritme meer in te krijgen.

Lees meer »

We gaan alweer richting de drukke winter maanden.

Ondertussen is het al weer bijna november en beseft iedereen zich goed genoeg dat de drukke tijd weer in de buurt komt. Maar ook een van de onrustigste periodes hier in huis met de kinderen. Hebben jullie daar ook zo`n last van?  De kinderen worden helemaal gek gemaakt met alles om zich heen over kerst, sinterklaas, sint maarten, halloween we kennen het allemaal wel.

Lees meer »

Leuke uitjes voor de herfst vakantie.

De herfst vakantie staat al weer bijna voor de deur. En wat gaan jullie die week allemaal doen? Gaan jullie lekker op vakantie? Of misschien blijven jullie wel gewoon heerlijk thuis het kan allemaal. De herfst vakantie is meestal ook echt voorzien van herfst weer en dat maakt het niet altijd makkelijker op wat te doen?

Lees meer »

De zwemlessen zijn begonnen.

Milan is sinds 3 weken nu bezig met zijn zwemles maar hoe gaat het nou echt met zwemmen. Milan is gaan zwemmen bij laco oirschot en is begonnen met 1 keer per week. Hij begon 2 weekjes na dat de scholen weer begonnen waren en had een flinke dosis zin in te zwemmen dus ik was super benieuwd hoe dat zou gaan. Hoe verliep jullie kindje zijn eerste zwemles? of staat die nog op de planning eerdaags?

Lees meer »

Wat als je kind een slechte eter is?

Dit is voor sommige mensen best een onderwerp het goed of slecht eten van je kind. Wij hebben moet ik zeggen op dat gebied echt geluk want hier lussen ze aardig veel er zijn maar enkele dingen die ik op kan noemen die ze niet lusten. Maar wat doe je nou als het een slechte eter is?

Lees meer »