Hipstyle auto parfum.

Gepubliceerd op 4 oktober 2019 om 10:14

Heb jij ook zo`n hekel aan die vieze auto stink lucht? Nou ik word daar dus echt kots misselijk van tijdens het rijden als er een muffe geur hangt. Dus tijd voor een lekker fris geurtje. Nu hadden wij laatst onze airco helemaal moeten laten maken waardoor er iets binnen in de auto heeft gelekt omdat ze hem niet goed hadden aangesloten dus er hing een vieze muffe geur omdat de auto mat nat was. Dus op naar een frisse geur.

Voor hipstyle heb ik al eerder wat mogen testen dus was ik weer helemaal happy dat ik dat opnieuw nu weer mag doen. En de autoparfum kwam dus super goed van pas.De geur variatie bij hipstyle is echt super breed dus voor ieder wat wils. Wij mochten de opium auto parfum testen in een rond flesje, want ook daarin heb je nog de keus in plat want sommige mensen houden nou eenmaal niet van rond. De autoparfum kost €9,95 en je kan in alle mogelijke opties kiezen. Je kan kiezen uit vorm, geur, bedeltje, en de kleur van de tassel. Of te wel de keuze is reuze en ga vooral eens een kijkje nemen op www.hipstyle.nl je hebt hier veel meer dan alleen auto parfum. Ook de heerlijke waxmelts van hier zijn echt werkelijk heerlijk en je kan ze vaak nog een keertje extra gebruiken dus niet na 1 keer weer vernieuwen. Want de geur blijft gewoon enkele keren heerlijk. Al zijn ze bij hipstyle super betaalbaar dus ook zeker de moeite om lekker te wisselen met geurtjes. 

We hebben nu de auto parfum 2 weken in de auto hangen en onze hele muffe stink lucht is verdwenen. En het ruikt nu echt heerlijk als je de auto in stapt. na 2 weken zit die nu ongeveer nog half vol. Het voordeel bij deze autoparfum is dat je ook navul parfum kunt bestellen. De navul flesjes kosten €6,50 dus ook dat valt reuze mee. Ik denk dat je er ongeveer een week of 5 mee doet met een vol flesje. Dus voor dat beetje geld is het zeker de moeite om eens te proberen. Ik ben niet van al die standaard geuren dus de opium was voor ons perfect. Bij opium denk je vaak aan een hele zware heftige geur maar deze is heerlijk fris en blijft goed hangen. 

Prijs: 9
kwaliteit: 9,5
Verzending:9

Het scoort lekker hoog zo zie je maar weer.

De prijs zoals ik boven vernoemde is €9,95 en ik denk dat je er minimaal een week of 5 mee kan doen misschien wel langer. Dus de verhouding van de prijs met hoelang het mee gaat vind ik het zeker de moeite waard. Ja je hebt ook autogeurtjes voor €5,00 bij bijvoorbeeld een kruidvat maar daar zit wel degelijk verschil in van kwaliteit. Plus deze flesjes zien er eigenlijk ook nog gezellig uit.  Dus voor die prijs zeg ik aanschaffen maar.

De kwaliteit daar in tegen daar heb ik eigenlijk vrij weinig op aan te merken. Het enige nadeel bij ons in het begin was dat hij een paar keer tegen de ruit aan klapte en aangezien het een glazen flesje is opletten dus. Nu heb ik hem iets anders bevestigd en is het echt perfect. Het is mooi materiaal en het oogt zeer degelijk. En de geur is heerlijk en blijft ook echt in je auto hangen en daar gaat het uiteindelijk om. Dat je auto weer een frisse geur heeft. Ik ruik het al als ik de auto in ga stappen dan komt de geur me al tegemoet dus ik wil eigenlijk niet meer zonder. Een oase van frisse en lekkere geuren is perfect in je auto. Op naar nog wat nieuwe geurtjes denk ik dan maar.

De verzending is super snel en soepel verlopen en het word ook heel netjes verpakt. Dus ook hierin kan er eigenlijk nog weinig verbeterd worden.

Ik ben super tevreden over de producten van hipstyle in het algemeen en ik durf te wedden dat ze ook voor u wat leuks hebben. www.hipstyle.nl en heb je eventueel een housewarming of een leuk feestje ze hebben er ook cadeau pakketjes dus ook dat is een leuke toevoeging aan de webshop. Al met al een super shop met zeer leuke bruikbare en goede kwaliteit producten. 

Op naar de volgende toffe review.

xoxo 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb