BBrazzi dat klinkt nou gezellig.

Gepubliceerd op 10 september 2019 om 10:21

Daar gaan we weer super leuke kinderkleding mogen we testen. Althans onze lieve kleine gekke Melvyn mag 2 items testen van BBrazzi. En ik vind het echt leuke kleding en het ziet er op de site al degelijk uit dus ik ben erg benieuwd. Het zijn wel lekker basic items, waarvan ik vind dat je het altijd kan combineren.

Het is een site www.bbrazzi.nl waar je vooral kinder kleding vind in de categorie 0 tot 5 jaar. Maar ze hebben ook papa en zoon of mama en dochter combinaties. Wat ik daar jammer aan vind is dat het de kinder maat dan nog maar tot 5 jaar gaat en niet verder, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Want ik denk ergens ook dat kinderen van 12 bijvoorbeeld echt niet met jou het zelfde shirt willen dragen lekker eigenwijs. De site is wel vooral gericht op de bovenkleding broeken hebben ze er niet gek veel helaas maar dit zal vast een toekomst plan zijn. Ze verkopen ook een klein scala aan accessoires, daarin zou ik zeker ook eens even rond neuzen. 

Wij mochten voor Melvyn een trui en een hoodie testen en toen ze binnen kwamen met de post vond Melvyn het meteen leuk. Melvyn houd van die hoodies hij lijkt zich er soms bijna stoer in te voelen eigenlijk wel grappig een kind van bijna 2 die hier zo over denkt. 

Prijs: 7,5
Kwaliteit: 8
Verzending: 9

Daar gaan we weer. De prijs scoort een 7,5 deze keer dit door de volgende segmenten. Het zijn vooral basics met een bedrukkingen en qua assortiment denk ik zeker nog ruimte voor uitbreiding. Het zijn super leuke items die voor een leuke prijs zijn aan te schaffen. De rompertjes vind ik wel wat aan de duurdere kant €13,95 gemiddeld dus dat is geen koopje. Maar de hoodies en truien en shirts of sets zijn zeker betaalbaar. Dus de prijs krijgt een 7,5.

Eigenlijk het belangrijkste de kwaliteit, deze scoort een 8. Toen wij het pakketje binnen kregen en het open maakte was het meteen een fijne stof. Ik moet helaas wel zeggen in het begin heb ik de trui enkele keren moeten wassen voor gebruik het leek net een soort wassing die in de stof zat. Gelukkig is hij er naar 3 keer wassen helemaal uit. Het materiaal zelf is echt van goede kwaliteit en degelijk materiaal. Ook met duidelijke wasvoorschriften. Nu kan ik de prijs kwaliteit verhouding ook even onder de loep nemen. De prijs voor de bovenkleding qua kwaliteit is zeker top en hiermee kan ik zeker zeggen dat het testen van deze items ook meteen leuk word. Omdat je ook denkt naderhand als ik weer iets nodig heb dat het de moeite is om hier opnieuw weer te bestellen. De hoodie heb ik eerst even gestreken omdat je op enkele plaatsen even een knoop afdrukje zag van de voorkant maar dat heb je wel vaker. Ik was en strijk alles van te voren wel een keer, voor het gedragen word zodat het weer perfect is. Dus www.bbrazzi is zeker een aanrader om voor je kind of ook jezelf kleding aan te schaffen.

De verzending dit scoorde een 9. Hier was eigenlijk vrijwel niets op of aan te merken dus lekker bezig. Het is wel heel degelijk ingepakt en voor kinderen is een feestje vaak toch leuk. Dus ook qua uitpakken van hun nieuwe kleding zou het ietsje gezelliger mogen maar ach waar hebben we het over. Het is maar verzending. De verzending zelf liep soepeltjes en netjes en vrij snel dus ook daarin lekker door gaan zo. De verzending is een onderdeel van de review die ik eigenlijk wil gaan weg laten dus mochten jullie een leuk nieuw ideetje hebben dan stel het vooral voor. 

Wij gaan zeker nog wat vaker BBrazzi aan de haak slaan voor leuke kleding voor Melvyn. Milan is hier helaas al ontgroeid want die zit in maatje 110/116 dus die is helaas voor de kleding al weer te groot maar stiekem hoop ik er op dat ze ooit nog grotere maten gaan toevoegen aan de collectie. Wij zijn zeker blij met deze nieuwe toevoegingen aan kleding in Melvyn zijn kast dus ik zou bijna zeggen inslaan maar. 

Tot de volgende review weer leuke mensen.

xoxo


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb