Een review met een leuke win actie voor jullie.

Gepubliceerd op 17 oktober 2019 om 15:06

Zie ginds komt jawel 5 december er weer aan en daar heeft deze review en win actie zeker mee te maken. Van SilliBeads mag ik een te gekke Sinterklaas aftelkalender testen maar ook weg geven. En het is niet een standaard kalender met een stickertje plakken en naar de volgende dag nee deze aftelkalender heeft veel meer dan dat.

Het is een te gekke aftelkalender met opdrachten geschikt voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar iets jonger en ouder kan zeker ook. Maar deze leeftijdscategorie daar is de kalender wel het meest op gericht. Het is een kalender die begint vanaf 20 november ideaal dus want 16 November komt onze goed heilig man weer in Nederland en we weten als geen ander dat onze kinderen hier graag al meteen beginnen met aftellen. Ja de grote avond komt er al weer bijna aan. Zelf vind ik het heerlijk voor de kinderen die tijd dus we moeten er maar van genieten. 

SilliBeads is niet alleen een shop met bijvoorbeeld aftelkalenders nee neem vooral eens een kijkje op hun site https://www.sillibeads.nl/  ze verkopen ook te leuke invulboeken en wenskaarten en genoeg andere leuke toebehoren.  Maar ze verkopen ook leuke artikelen voor een betaalbare prijs. https://www.sillibeads.nl/ is heel makkelijk te vinden en mocht je nog willen contacten met ze dan is daar altijd een mogelijkheid toe ook via instagram proberen ze zo snel mogelijk te reageren. 

De aftelkalender mogen onze jongens testen en toen Milan hem uit de verpakking haalde zij die al meteen mama sinterklaas. Ik had niet verteld wat er zou komen dus dat maakt het altijd des te leuker. Bij elke dag in de kalender staan er wel een teken, reken of doolhof opdrachten in er zijn genoeg verschillende opdrachten niets is het zelfde. Het is voor de kinderen al begrijpelijk en prima opdrachten die matchen aan de leeftijd hoe beschreven. 

Prijs: 9
Kwaliteit: 9
Verzending: 8

Nou waarom het product zo hoog scoort ga ik jullie uitleggen hoor dus dat komt helemaal goed.
De prijs scoort een 9 een aftelkalender kost bijvoorbeeld €10,95 nou als je kijkt wat er 5 december staat dan kan dat kleine beetje er nog wel bij al zeg ik het zelf. Ook denk ik dat je er deels wat meer rust door creëert dus dat is het geld wel weer waard. Hier waren ze vorig jaar door de sinterklaas op school niet meer te genieten daar tellen ze met alles zo extreem af en maken ze de kinderen gek met van alle randen poppenkast activiteiten als je pech hebt. Dit houd het simpel en duidelijk maar ook leuk en leerzaam.

De kwaliteit van de kalender scoort een 9 dit door het volgende. Veel kalenders hebben echt papier van ja wat moet je daar van zeggen geen a of b kwaliteit maar c kwaliteit. En dit is super fijn papier wat dikker en het drukt ook niet meteen door. Mocht je gebruik maken van stiften op het papier dan is niet meteen je volgende bladzijde een kriebelwerk nee zeker niet. Dus daarin zeg ik een fijne kwaliteit en dik genoeg papier met een degelijke voorkant van een soort glans foto materiaal.

Verzending dit kopje ga ik er eerdaags uithalen uit de beoordeling want de laatste tijd hebben we niet gouw hier iets op of aan te merken. Het is eerder vanuit de post verzending zelf dan hoe het pakje geleverd word en hoe leuk het er uit ziet. Het was simpel en goed verpakt en duidelijk dus meer hebben we niet nodig. En het werd netjes in de brievenbus gedaan want dat paste met gemak dus ideaal. 

Dus ik moet zeggen voor de kids echt een ideale aftelkalender met leuke leerzame opdrachten die het ook leuk houden. Dus ben je opzoek naar eens een totaal andere aftel kalender dan normaal dan bestel hem snel. 

Mocht je er een willen winnen dat kan ook zeker weten want van SilliBeads mag ik er 1 weg geven aan een van jullie dus ik zou zeggen doe snel mee via instagram en waag hier een extra kansje. Door een reactie te geven op deze blog verdien je een extra lootje.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Linda Raaijmakers
3 jaar geleden

Ik vind het er al heel erg leuk uit zien dus ik maak graag kans voor onze tweeling Lucas en Eva die net als de Sint op 5 december jarig zijn 😍

Saskia
3 jaar geleden

Met elke dag een leuke opdracht maakt het aftellen naar pakjesavond nog leuker. En voor mij scheelt het een hoop vragen van Hoeveel nachtjes slapen nog? Ideaal!

Teescha & Kayleigh
3 jaar geleden

Ik hou ervan zoals hoe heerlijk jij een blog schrijft. Zo lekker op en eerlijk. En inderdaad Sillibeads is een leuke shop met een hoop spulletjes voor leuke, fatsoenlijke én betaalbare prijzen! Deze kalender zouden wij dan ook graag willen winnen, vooral omdat Kayleigh het serieus al 2 weken over Sinterklaas heeft!!

Danique verhoeven
3 jaar geleden

Jaaa heeel leuk🤞🏻🤞🏻

Maak een Gratis Website met JouwWeb