Een nieuwe toffe samenwerking met Hip Style.

Gepubliceerd op 27 juni 2019 om 12:41

Ik vind het super leuk een totaal ander bedrijf een totaal andere shop waar ik nu een samenwerking mee mocht doen en ik vind het toch leuk. Deze spulletjes bij Hip Style bevallen me super goed hun verkopen interieurgeuren, autoparfums en lifestyle artikelen. Ik ben totaal niet altijd bezig met dit soort artikelen maar het is een super leuk bedrijf neem vooral even een kijkje op hun site https://www.hipstyle.nl/ . 

Hipstyle word gerund door een super lieve en leuke vrouw Tamara en ze is een topper in wat ze doet met een super communicatie waar ik zeker wel van houd. En ik denk dat dit in dit soort bedrijfjes shops zeker nodig is een goede communicatie en een fijne omgang. 

Vorige week kreeg ik een super tof pakketje van hun binnen overigens snelle levering ook zeker een pluspunt. In dit pakketje zat een autoparfum, 6 verschillende wax melts geurtjes de een nog lekkerder dan de ander. Ook zat er een wax melts hartje in met de geur mademoiselle oelala dacht ik meteen hier word ik dol gelukkig van. En er zaten nog 2 kaartjes in eentje met hartjes strijkaplicatie met een sproetiz kortingscode super lief. en een kaartje met een old scool hangertje voor aan je telefoon met een hartje. Een super lief heerlijk en liefdevol pakketje.

De waxmelts daar ging mijn voorkeur zeker naar uit om deze eens te mogen testen van Hipstyle en de geuren zijn zo lekker ik begon met de Lavie belle het hele huis rook meteen naar deze geur en elke keer dacht ik, ik herken deze geur maar ik kon het nog niet plaatsen. Maar toen ik op de site ging kijken stonden daar alle geurtjes uitgelegd en het komt zo erg overeen met wat ik dacht Lancome parfum heerlijk bloemig en zoet, nou mijn hele huis rook zo heerlijk toch. En de 8 a 10 uur qua geur verspreiden klopt aardig ja de ene blijft nog langer hangen dan de ander het licht er ook heel erg aan waar je van houd. Je hebt althans genoeg geurkeuzes dus neem vooral eens een kijkje tussen de heerlijke wax melts en er zit vast iets voor je tussen.  Maar ze hebben ook de wax melts houders en andere toffe lifestyle artikelen die heerlijk in je huis passen vooral nu in die heerlijke zomerse tijd. Nu de barbecue luchtjes vaak naar binnen trekken zou ik zeggen tijd voor wax melts de geur wint het van de barbecue lucht.

Prijs: 10
Kwaliteit: 9 
Verzending: 10

Oke dikke vette goede punten zou ik zeggen maar ik ga je ook uitleggen waarom. 

De prijs een 10 omdat ze nu een super toffe aanbieding hebben bij aankoop van 15 stuks voor €15,00 krijg je er nog 5 gratis bij dus 20 wax melts voor maar €15,00 dus ik zou zeggen ga lekker snel bestellen. Maar ook de houdertjes zijn er betaalbaar voor iedereen.

Kwaliteit: scoorde een 9 door het volgende ik denk dat er overal ruimte is voor verbetering ik werd misselijk van de autoparfum maar nu denk ik dat dat meer door mezelf kwam dan door de geur. Zelf heb ik snel last van wagenziekte dus ergens misschien ook logisch dat het dan nog wat verergert word maar het viel nog mee. Maar de kwaliteit van de producten is echt top er zijn ook geurtjes die ik 2 keer gebruik want het smelt dan weer opnieuw weg alleen is de geur dan wat minder van kwaliteit maar nog ruik je het meer dan genoeg. Een waxmelt bijvoorbeeld van de action die blijft letterlijk 2 uurtjes hangen en is klaar dus bestel ze eens bij https://www.hipstyle.nl/ om het te ervaren. De geurkeuzes vind ik ook bijzonder goed en letterlijk voor ieder wat wils en geen lijst van 100 stuks maar meer dan genoeg. 

Verzending: Super leuk ingepakt lekker kleurrijk met toffe confetti en alles netjes verpakt in aparte zakjes en bakjes. Ook alles was passend in een perfect doosje voor de brievenbus zonder enige beschadigingen gelukkig want de post hier is soms nogal lomp.

Mijn minpunten heb ik die eigenlijk niet echt meer een tip maar grotere verpakkingen eventueel zoals een favoriete geur dat je die meteen flink kan inkopen maar dan nog is 15 stuks voor €15,00 geel geld met nu 5 gratis melts dus dat valt al reuze mee. Maar meer om naar het milieu bewuste te kijken . Ik zeg ga zo door hipstyle ik ben nu al een klein beetje fan van jullie. En breid jullie assortiment nog meer uit want fan ben ik toch al.

Vergeet allemaal niet eens een kijkje te nemen op deze toffe site of op haar instagram https://www.instagram.com/hipstyle.nl/ . 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne Van Daal
5 jaar geleden

Jeetje ik kan maar niet door de tekst heen komen, weet niet of dat komt door de ontbrekende leestekens of door dat je zo super top lief enthousiast geweldig tof er over bent...