Rock that wall, die rockt zeker de wall.

Gepubliceerd op 10 juli 2019 om 14:18

O, o, o rock that wall. Ik was altijd fan van rock that wall als ik wat voorbij zag komen dacht ik elke keer dat wil ik. En nu kon ik met hun samenwerken. Dus ik ben helemaal blij want Milan zijn kamer is nu echt compleet. En zelfs Milan is blij met het resultaat van de toffe leeuw is toch wel de koning op de kamer.

Vanuit Rock that wall kregen wij een super toffe muursticker vanuit de diamond collectie de leeuw wel eens waar. En zoals iedereen wel een beetje weet heeft Milan een te toffe jungle kamer dus dit maakt het plaatje wel af. De leeuw hebben we op de muur bevestigd tussen de apen dus een sfeervol gezicht. 

Zelf mochten we een muursticker naar keuze kiezen, die keuze was gouw gemaakt door Milan het werd of de ara of de leeuw. Je hebt 3 verschillende soorten collectie`s van de muurstickers. De diamond collectie, de frame collectie en als laatste maar zeker niet de minste de pencil collectie. 3 top collecties al zeg ik het zelf de een vind ik nog gaver dan de ander maar het licht ook heel erg aan de leeftijd voor wie of waar het bestemd is. De pencil collectie is namelijk echt gericht op de hele kleintjes overigens super schattig neem eens een kijkje. www.rockthatwall.nl . Voor Milan zijn kamer konden het maar 2 mogelijke collecties worden of de diamond of de frame collectie. Al hebben ze nu in de frame collectie wel een super gave dino sticker en deze vond Milan super gaaf maar het is een aardig grote sticker dus niet passend op waar hij het wilde hebben. Dus koos hij toch de leeuw de koning van de jungle vind hij het. En daarom maakt het zijn kamer ook echt af. 

Mocht jij nog iets missen op een toffe slaapkamer of, een nu nog wat saaie slaapkamer, dan raad ik je rock that wall zeker aan. Super fijne service en een niet te groot assortiment, maar toch genoeg keus. Voor ieder wat wils van klein tot groot, maar ze kunnen ook super tof zijn voor in de huiskamer de gang of waar dan ook een leuke toevoeging in je huis. Dus nee het is niet alleen leuk voor de kids er zitten ook super mooie tussen voor jezelf.

Prijs: 8
Kwaliteit: 9
Verzending: 10
Uitleg: 10

Op de vorige punten heb ik hun dus beoordeeld en ben ik zeker enthousiast en ik zal je vertellen waarom. De prijs is natuurlijk stap 1 voor veel mensen terwijl ik persoonlijk eigenlijk vind dat dit niet altijd stap 1 hoort te zijn. Als je iets super leuk vind of een mooie toevoeging dan moet je soms gewoon eens gek doen en daar niet op letten al zou ik er natuurlijk ook geen €200 aan uitgeven maar de prijzen hier zijn goed betaalbaar. Voor sommige mensen zal het wel wat aan de duurdere kant zijn, maar als je bijvoorbeeld kijkt naar de pencil collectie valt dit alles mee. De diamond collectie is wel een wat prijzigere collectie maar zeker wel de moeite waard. Ik zou het er zelf zeker voor betalen althans nu is dat natuurlijk ieder zijn keus maar ik zeg een betaalbare en mooie toevoeging.

De kwaliteit daar scoort het een 9 op ergens een nadeel door bijvoorbeeld de leeuw die wij hebben hij heeft heel veel hoekjes natuurlijk zoals je een leeuw kent. Niks hierbij is recht toe recht aan wat er voor zorgt dat het iets lastiger is om hem helemaal perfect op de muur te krijgen. Maar als je het goed op je gemak doet gaat het perfect. Bij ons zie je een heel klein randje ik denk nog geen millimeter wat een soort plakrandje lijkt maar het lijkt zelfs weg te trekken maar dit valt totaal niet op. De afwerking is top de kleur combinatie en overgang is perfect.Wat je ziet is wat je krijgt letterlijk.

Verzending dit is bij ons altijd een puntje van kritiek omdat de post nogal graag doet waar die zelf zin in heeft. Maar deze keer liep de hele verzending perfect. Het pakketje kwam in een mooie koker aan zonder beschadigingen en netjes op tijd. Dit verliep allemaal super soepel.

De uitleg van het aanbrengen van de muursticker is altijd wel een dingetje, want vaak heb je niet heel veel kansen om het goed te doen. En hier vond ik het fijne aan er zat een hele duidelijke uitleg bij wat je stap voor stap moet doen om het goed te krijgen zoals je het wil of ja zoals het hoort. Maar ook de top tip dat je hem een dagje uitgerold ergens neer moest leggen met iets plats hier op. Aangezien het in een koker geleverd word zit het natuurlijk opgerold, waardoor het helemaal krom trekt als je hem uit de koker haalt dus zeker slim om de muur sticker eerst even recht te laten worden. Wij hebben hem 48 uur even laten liggen uit voorzorg en dit heeft zeker geholpen toen ik hem op pakte trok die eigenlijk nergens meer krom of krullend weg. Dus mocht je er een bestellen doe dit dan ook echt. Als je hem meteen bevestigd op de muur denk ik ook dat je meer kans hebt op luchtbelletjes eronder door de kracht die er nog in zit. 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Maartje
3 jaar geleden

Oh zo gaaf!

Elin
3 jaar geleden

Staat heeeel erg mooi! Zouden wij ook wel willen, zo een mooie muursticker! ❤️ Liefs Elin en de mama (baby.e.lin @ insta)