Oelala wij mogen samenwerken met Madebymomm.

Gepubliceerd op 7 juni 2019 om 15:32

Deze toffe hobby bakster is echt geweldig met wat ze maakt. https://www.instagram.com/madebymomm/ neem vooral is een kijkje op haar instagram. Per toeval won ik bij madebymomm super toffe cake sicles en naar aanleiding daarvan zijn we eigenlijk gaan samenwerken. Ook heeft zij iets toegevoegd aan de grote win-actie die tot en met maandag duurt wat ook zeker een verassing zal zijn.

Deze hobby bakster maakt de tofste dingen thuis en toch is haar droom een eigen bedrijfje op te richten dus help haar vooral een stapje verder want dit zou super tof zijn. Alles wat ze maakt is uniek en heeft allemaal eigen inbreng alles is mogelijk dus bedenk zelf iets creatiefs en zij werkt het verder voor je uit. Ze maakt verschillende lekkere zoetigheden ook koekjes zijn er een aanrader. En als 3de heeft ze nog meringues. 

Al deze 3 producten kan je krijgen op alle mogelijke manier met alle mogelijke printjes of wat jij maar wil vraag het en ze maakt het. Het is een super lieve vrouw die het in mijn ogen goed voor elkaar heeft en open staat voor alle input wat ook belangrijk is positief of negatief ook daar kan ze iets mee. Maar tot nu toe heb ik er zeker niets op aan te merken want wat ik tot nu toe heb mogen proeven was werkelijk waar om je vingers bij af te likken. Ik heb nu red velvet koekjes mogen ontvangen en ik ben normaal niet de grootste favoriet van red velvet maar ik vind het wel oké. Nou deze is zeker een dikke vette oké waard ze zijn heerlijk zacht genoeg perfect om mee te nemen want ze zijn per stuk verpakt in folie en lang houdbaar. 

De gewonnen cakesickles deze waren goddelijk en ik raad je echt aan mocht je een leuk feestje hebben een thema feestje of een doop een communie of wat je maar wilt dan is dit een super toevoeging aan je gebakjes assortiment of op die super toffe snoeptafel. Maar ook voor de babyshower is het een super leuke kleurrijke toevoeging. Ook deze zijn in verschillende smaken mogelijk vanille en chocolade cake dus ook daarin heb je nog keus ik vind het ideaal. Houd er wel rekening mee dat het een hobby bakster is en geen echte bakker met een winkel. Maar je mag haar altijd een bericht sturen en vragen wat je wil en ze reageert altijd super snel ook dat is belangrijk. De kunstwerken die zij maakt zijn zou je denken bijna onmogelijk. Ondertussen heb ik dus al 2 van de 3 producten mogen proeven en kan ik er niks slechts over zeggen.

Kwaliteit: 9,5
Prijs:9
Smaak: 9,5

Waarom zo hoog nou precies omdat het pure perfectie is wat zij maakt en ook hoe je het toegezonden krijgt is pure perfectie. De kwaliteit van de producten blijf een lange tijd goed de koekjes zijn namelijk zo`n 3 weken goed te eten daarna zullen ze wat taaier worden maar zelfs dan nog steeds eetbaar. Dan heb je de cakesicles nog deze kun je zelfs invriezen dus hoe makkelijk kan het zijn. Als je ze vers binnen krijgt dan zou ik ze wel binnen 1 week op eten maar mocht je ze invriezen dan is de max 3 maanden. Dus een lange houdbaarheid is wel super fijn zodat mocht je een feestje hebben en je hebt wat producten over dan is dat niet erg vries het in of leg het goed koel weg en tada geen probleem.

De prijs in verhouding met de kwaliteit. Zelf vind ik de verhouding eigenlijk vrij perfect je betaald voor perfectie en speciaal handwerk door een hobby bakster dus geen bedrijf dus denk daarbij ook aan geen inkoop kosten net als een echte bakker dus dat verschild zeker ook nog dus de verhoudingen zijn top. Als je ziet wat je krijgt en hoe het eruit ziet en de houdbaarheid is het het zeker dubbel en dwars waard. 

En ja dan heb je het belangrijkste natuurlijk de smaak. Geloof me je moet gewoon iets geprobeerd hebben van deze toffe hobby bakster die alles voor je klaar kan maken in welk thema je ook wil. Als je je product alleen al ziet word je al gelukkig met het kunstwerk wat ze maakt. En een pluspunt dat ik er weinig zouten en suikers in proef en tegenwoordig word alles vol gegooid met letterlijk producten die vaak overbodig zijn en niet nodig die ons alleen maar dik maken. Het lijkt bijna een gezonder tussendoortje nou je snapt natuurlijk wel dat het dat niet is maar tegenwoordige tijd is veel mogelijk natuurlijk. Ik vind de suiker bom een stuk minder heftig dus perfect. 

Dus mocht je eerdaags een leuk feestje hebben een doop, bruiloft, babyshower, babyborrel of wat voor feestje dan ook dan is dit zeker iets unieks om op je tafel toe te voegen en een echte aanrader. Hou jij van de verfijnde smaken en de perfectie in iemand zijn werk dan zit je bij https://www.instagram.com/madebymomm/ helemaal op het goede adres.

Tot snel weer mensen en ik zou zeggen ga snel eens wat bestellen om het ook eens te proeven en je eigen creatie te krijgen.

xoxo


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb