Besparen....

Gepubliceerd op 29 januari 2019 om 10:58

Wat is er nou zo leuk aan besparen?

Je kan het op zoveel manieren zien. Kortingen, speciale sites zoals groupon,social deal enz maar ook besparen op bijvoorbeeld je telefoon rekening staat bij veel mensen in het lijstje. Wat ik nou zo leuk vind aan besparen het uiterste er uit proberen te halen waarom meer betalen dan nodig is. Waar zou jij op willen besparen? Ik heb namelijk helaas geen geldkraan of een geldboom al zou dat soms wel leuk zijn natuurlijk. Maar dan zou ik misschien weer gekke dingen gaan kopen die niet nodig zijn en hier heb ik nu soms al last van. Dat er bijvoorbeeld kleding in de kast hangt na jaren met kaartjes er aan dat je denkt waarom nou dat weet ik dus ook niet ooit vond ik dat leuk of mooi. Wat ik tegenwoordig veel om me heen zie is mensen die je soms veel afgunst geven wat ik heel jammer vind want ja sommige mensen moeten er nou eenmaal hard voor werken om te hebben wat ze willen ik werk maar part-time maar ik kan wel doen wat ik wil doen omdat dat een doel van me was. Niet te veel over na denken maar gewoon doen en nee dit geld nou eenmaal niet voor iedereen maar probeer het eens. En ja soms krijg ik voort producten gesponsord of die ik mag reviewen maar daar zit net zo goed tijd in dus het is niet voor niets.

Ik heb een grote gun factor naar mensen en soms zou dat ook wel eens fijn zijn als andere mensen dat ook hebben. En ik vind zelf dat ik op een goede weg ben om mezelf tevreden te stellen met wat ik heb en kan en wil. Wat ik altijd leuk vind is dit te doen met etentjes maar soms ook met kleding je hebt zo vaak sale op alle gebieden je moet het gewoon een beetje in de gaten houden. En natuurlijk koop ik vaak genoeg wat ik gewoonweg leuk vind. 

Hieronder zal ik wat leuke tips van sites geven op het gebied van vakanties voor ieder wat wils. En met de mooiste prijsjes en leukste aanbiedingen.
- https://www.weflycheap.nl/
- http://www.holidayguru.nl
- https://bebsy.nl/
Dit zijn overigens super leuke sites die je aardig wat leuke acties laten zien op het gebied van reizen overigens toppers.

Wat ik nu zal noemen zijn wat sites die letterlijk van alles hebben zoals etentjes, hotelovernachtingen, escape room, laser behandelingen, high tea maar ook artikelen voor in de keuken bijvoorbeeld wat ik ideale sites vind en ook zo af en toe gebruik.
- www.socialdeal.nl
- www.groupon.nl
- www.actievandedag.nl
- www.tripper.nl 
En weet je wat nog leuker is hun hebben vaak ook nog extra acties op hun aanbiedingen zoals bijvoorbeeld nog eens 10 % korting of gratis verzending het licht er maar net aan wat je besteld of gaat doen. Wat ik hier zelf zo leuk aan vind als ik wel eens hoor dat mensen bij hetzelfde restaurant zijn gaan eten maar de volle mep hebben betaald ben ik altijd weer blij dan denk ik het is gewoon niet nodig om de volle mep te betalen. Al kan ik het wel betalen maar ik vind het gewoon leuk om soms nieuwe dingen te bezoeken zonder het volledige bedrag te hoeven betalen.

Vorige keer nam ik jullie al mee in het soms voordeliger boodschappen doen en dit is meer gebaseerd op uitjes. Ik heb dit speciaal gedaan omdat hier ook zo veel gebruik van word gemaakt. 

natuurlijk heb je ook nog 2 andere grote bedrijven waar je zelf je prijs bepaald.
- www.vakantieveilingen.nl
- www.ticketveiling.nl 
Dus genoeg om te besparen en aan te denken ik zal ook vaker wat kortingscodes gaan plaatsten op instagram wie weet wel leuk voor jullie. Want niks hoef je aan te schaffen voor de volle mep.

Tot de volgende keer weer xoxo

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.