Jullie input voor mijn blog pagina te leuk.

Gepubliceerd op 21 december 2018 om 09:41

Afgelopen week stelde ik jullie de vraag op instagram wat zouden jullie graag willen terugzien of lezen op mijn blog? Hierop kwamen best wat reacties binnen waaronder"  De loeder moeder verhalen nou moet ik jullie iets bekennen dat ben ik eigenlijk niet echt maar ik zal er eens goed over nadenken. Ook kwam er binnen leuke grappige verhalen wat natuurlijk soms maar net te binnen moet schieten of moet zijn gebeurt. En ook kreeg ik enkele antwoorden zoals kortingen gratis artikelen enz. En wat vooral veel binnen kwam je ervaringen met Milan en Melvyn of dingen die over hun gaan en mij heel erg op het hart liggen. Nou ik ben super blij met al jullie reacties en ga hier zeker mee aan de slag er zijn hier genoeg dingen die bespreekbaar moeten en kunnen zijn dus ik ga zeker mijn best doen en ik vind het super om feedback te krijgen zowel negatief als positief. Hier kan ik natuurlijk alleen maar van leren en ook ik kan nou eenmaal niet alles perfect doen.

Er is meteen 1 onderwerp wat er voor mij zeker uitspringt en vooral rond deze feestdagen de duren dagen of beter gezegd de duurste maand van het jaar komen kortingen gratis producten natuurlijk top van pas dus daar ga ik jullie wat meer over vertellen. Zoals velen van jullie wel weten ben ik een beetje verslaafd aan gratis producten proberen testen kopen en geld terug krijgen het maakt me niet uit maar gratis is altijd top. Nu heb je hier sommige instanties voor en ik ga je ze een voor een vertellen want ik kan mijn kennis natuurlijk met jullie delen.

Scoupy dit is vast een app die jullie ondertussen allemaal kennen althans dat denk ik hier word ook tegenwoordig reclame over gemaakt op televisie.https://scoupy.com/nl/ Voordat iedereen dit een beetje leerde kennen was ik hier al mee bekend ik gebruik scoupy al zowiezo vanaf 10-02-2015 dit is de laatste datum die ik terug kan zien in de app maar voorheen was dit er ook al. Met deze app kan je onder anderen goedkopere producten kopen maar ook soms gratis producten halen in de winkel. En wij vinden dat natuurlijk super leuk al moet ik zeggen sinds scoupy een groter succes is geworden zijn de gratis producten een heel stuk geminderd jammer maar helaas het zal waarschijnlijk een groot succes zijn denk ik zo. Maar het is echt een aanrader je haalt het product in de winkel wat je ziet in de app je stuurt een foto van je kassabon in en max 3 dagen later ontvang jij het geld weer terug op je rekening. Nu zijn de producten steeds meer uiteenlopender geworden dus voor ieder wat wils en je zit nergens aan vast soms krijg ik een mail van een nieuwe casback actie maar meer ook niet en ik vind dit ideaal want al die reclame daar word ik een beetje moe van. Ook kan je vaak met je kassabon ook nog sparen voor extra kortingen op bijvoorbeeld tijdschriften maar soms ook voor een gratis product of korting op een boodschappen pakket net wat jij wil. Dus dit is scoupy ik vind het een top initiatief alleen jammer dat er voort minder gratis producten tussen staan.

Campina nou dit is vast iets waar iedereen elke dag mee te doen heeft. Campina eurosparen dit kent niet iedereen wat ik wel jammer vind maar ag we kunnen ook niet alles weten. Op bijna alle producten van campina of milner optimel enz daar zitten eurosparen op. Dit is een code die vaak te zien is op de bovenkant en soms aan de binnenkant van een verpakking deze kan je als je een account hebt aangemaakt op https://www.campina.nl/spaarshop toevoegen aan je account. Bij sommige producten heb je het over €2,50 en bij andere is het €5,00 campina eurosparen je vult de punten in en zo kan je sparen voor kortingen op producten, shows, theater en bijvoorbeeld dagjes weg. Maar wat veel mensen vergeten op campina heb je ook geld terug acties eens in de zoveel tijd lichten hun vaak een product uit die mensen dan gratis aan kunnen schaffen dit vind je onder het kopje https://www.campina.nl/geldterugacties producten geld terug acties. Overigens krijg je bij campina dan binnen 14 werkdagen je geld terug al moet ik zeggen ik heb er nog nooit zo lang op hoeven te wachten dus super. Hier vraag je ook je geld vaak terug naar aanleiding van een campina code en wat gegevens over het product dus appeltje eitje een kind kan de was doen.

Je hebt nog een wat minder bekende site maar super makkelijk voor als ook u aan de kleintjes wil denken https://www.gratis.nl/geld-terug-acties.php . Dit is een site waar ook verschillende kortings acties op te vinden zijn maar ook gratis geld terug acties. Wat ik natuurlijk het aller leukste vind. Als je mee wil doen aan een actie kijk dan wel altijd eerst goed bij welke supermarkt je het bijvoorbeeld moet halen bij sommige producten of acties zit er soms een maar aan vast dat je het bijvoorbeeld alleen bij de albert heijn mag aanschaffen dus vergeet dit niet. Een super makkelijke site met een goed iniatief wat voor iedereen wat leuks kan brengen. Ook staan hier testers, proefmonsters op voor de vrouwen onder ons kijk daar eens vaak kan je weer gratis parfummetjes halen bij een douglas of een ici paris dus als je dan toch in de stad bent loop even binnen en neem je coupon mee. 

En dan hebben we natuurlijk nog onze Jan Linders supermarkt wat veel mensen niet weten ook hier kan je volgens mij om de 3 weken 2 gratis producten scoren super leuk  https://www.janlinders.nl/ je kan ze vaak wat verder naar onder op de site vinden. Dus zit er een jan linders bij u in de buurt dan heb je nu geluk en ga snel naar de winkel. Ook bij jan linders werkt het met je kassabon insturen super snel en makkelijk ook kan dit overigens allemaal met je telefoon en aangezien iedereen die wel vaak bij de hand heeft perfect. 

Dan heb je ook nog de volgende site die vind ik zelf overigens wat minder fijn daar komen voor mij vaak ook niet echt interessanten dingen op voor https://www.allesvoorniks.nl/?p=geld-terug-acties maar wie weet vind u het wel een fijne site. 

Zo heb je dus tal van instanties en websites ideaal maar voor veel mensen onbekend een van de laatste voor mij althans bekende sites https://www.gratisengoedkoop.nl/geld-terug-actie/ Hier vind je niet heel veel acties maar soms wel super interessant.

Ook is er nog de persoonlijke bonuskaart van jawel de ah Heb jij jou bonus kaart gepersonaliseerd dan krijg je wel eens ik denk 1 keer in de maand een mailtje met een gratis product voor jou super leuk je hoeft het maar te halen en ze scannen je bonuskaart en gratis mee nemen maar. Ook krijg je met je gepersonaliseerde bonus kaart altijd  wekelijks een mail met leuke persoonlijke kortingen dus doe dit zeker.

Dus ik hoop dat ik jullie hierbij wat meer info heb gegeven die jullie nog niet wisten over sites met leuke en lekkere gratis producten als we het dan over de andere kant hebben het testen van producten heb ik ook nog enkele sites en die zal ik hieronder vernoemen.

http://www.testnugratis.nl/

https://nl.toluna.com/#/

Je hebt er vast nog meer maar dit zijn voor mij de bekendste en het fijnste je hebt ook nog wat andere instanties maar daar moet je je voor inschrijven en dat kost je een stuk meer tijd en geduld. Deze vergen soms ook reviews van je of enkele reacties op hun forum dus daarom daar verder nog even geen info over. 

Ja mensen jullie kunnen nu lekker aan de slag met ik hoop besparen want dat zou natuurlijk super leuk zijn typ op google maar eens in geld terug acties en je vind zo tich paginas aan producten en sites die daar aan mee doen. Let wel op aan alle producten acties enz zit vaak wel een datum dus verkijk je niet en let goed op de actievoorwaarden.

p.s. ja ik ben overigens zo`n persoon die dit leuk vind en niet omdat ik het normaal niet kan betalen maar waarom de volle mep betalen als dit niet nodig is. Willen jullie vaker leuke acties of kortingen lezen dan laat het me even weten.

Reactie plaatsen

Reacties

Theo Franken
een jaar geleden

Op zoek naar Gratis spullen, Gratis producten, Gratis proefpakket of een leuke Geld Terug Actie. Je kunt op onze site vele rubrieken bezoeken waar je kortingen en gratis artikelen kunt vinden.

Dit zou ik graag willen plaatsen
Alvast bedankt

Theo Franken
een jaar geleden

https://gratis247.nl/