Mijn haarverzorgings producten helppp

Gepubliceerd op 4 april 2018 om 14:38

Wat gebruiken jullie aan verzorging voor je haar bij mij lijkt het alsof niks helpt tegen de pluis.

 

Naar ondertussen tien tallen producten te hebben gebruikt wat voor mensen met krullen waarschijnlijk bekend klinkt, zie ik door de bomen het bos niet meer zoals mensen wel weten heb ik altijd een bos met krullen zoals al bijna mijn hele leven maar op een of andere manier is het altijd heel erg pluizend vreselijk. Ondertussen heb ik tien tallen producten gebruikt tegen pluis haar en ook speciaal voor krullen natuurlijk willen jullie weten welke producten ik fijn vond en welke niet lees vooral lekker mee. Ben jij ook zo klaar met je gepluisd haar dat je denkt ik lijk wel een heks of althans niet zo extreem maar soms is het wel om te huilen haha. Hieronder enkele fijne producten voor pluizig haar en heb jij nog de gouden tip voor mij tegen anti pluis laat hem vooral achter in een berichtje. 

Andrelon perfecte krul shampoo,conditionor , haarmasker en de crème  speciaal voor krullen gebruikt jaren lang maar ik kwam er achter dat de producten tijdens het douche heerlijk zijn en je heerlijk zacht haar geven en de geur is verrukkelijk. Maar nadien als je de crème hebt gebruikt het toch al weer snel piekt en pluist helaas en ja zal het dan aan mijn haar liggen wie zal het mij zeggen lijkt me niet als je genoeg mensen ziet met jawel perfect krullend haar zonder pluis. Dus waarom niet bij mij dus helaas ik heb het geprobeerd overigens vind ik andrelon producten wel echt top en de geuren zijn heerlijk . 

 

Argan olie zoals vele zeggen werken tegen alles op het gebied van haar en laat je haren shinen maar geloof me dat is niet met alle oliën zo ik heb er meerdere geprobeerd want ze zeggen dit werkt ook tegen pluis haar en dit vind ik het ergste van mijn haren het pluizen dus ingekocht. Waaronder de garnier loving blend olie en dit is echt super fijn materiaal om mee te werken de flesjes zijn ook fijn en worden niet zo vet wat met veel oliën het geval is. Na enkele weken vond ik dit toch wel een fijn materiaal zoals wij dat dan zeggen maar stiekem krijg je er wel vet haar van wat ik niet echt als prettig ervaar. Je zou eigenlijk elke dag na je dit gebruikt hebt zo wie zo je haren even moeten wassen wil het fijn in gebruik blijven en ja de pluis word een stuk minder maar stiekem zijn die oliën best wel prijzig en moet het toch ook kunnen met een lekker ruikende crème of foam of wat dan ook.

 

Daarna ben ik overgestapt na speciaal voor anti pluis haar van yves rocher anti pluis serum in een super fijn te gebruiken spray flesje dit gebruik je na het douche of op droog haar super fijn in gebruik en ook makkelijk mee te nemen in je tasje bijvoorbeeld als je een avondje uit hebt en denkt dat het misschien niet lang genoeg werkt. Wat ik overigens dus wel eens deed want op een of andere manier helpt bij mij niks voor de hele dag dus heb jij nog de perfecte tip geef hem vooral. Dit serum van yves rocher super in gebruik maar helaas naar enkele uren weer opnieuw nodig voor gebruik wel bleven mijn krullen wat mooier in zijn volume. Dus ik zou het stiekem best hoog op de lijst zetten van fijne producten voor anti pluis. Er staat wel bij dat het 48 uur werkt maar bij mij was dit helaas niet het geval ik kon het wel vaker gebruiken zoals ik hierboven al vernoemde. Tevens vind ik niet dat het echt een lekkere geur of zo af geeft maar aardig geurloos is jammer dat zou misschien een goede toevoeging zijn een lekker geurtje. 

 

Nu Gebruik ik het andrelon serum oil en care en ik moet zeggen dat ik daar misschien nog wel het meeste over te spreken ben. Het is niet speciaal gemaakt voor anti pluis maar wel gewoon voor een fijne natuurlijke look en dat je haar er lekker en verzorgd uit ziet. Het is fijn in gebruik super fijne flesjes die zo goed als op gaan en vrij weinig restjes blijven zitten voor je het weg doet. Het flesjes werkt met een pipet idee wat wel een beetje raar is ik zou liever een spray hebben wat ik vaak fijner in gebruik vind omdat dit toch iets sneller een plak spul af geeft maar tevens vind ik het wel fijn in gebruik het heeft een frissen en lekkere geur. niks olie achtigs meer aan tevens werkt dit niet voor een hele dag maar ik denk dat dit tot nu toe wel de langste werking afgeeft dus prijs kwaliteit is top volgens mij betaal je ongeveer €8 voor een flesje dus dat valt dan nog mee in verhouding tot sommige andere producten. 

 

Wat ik echt een flop vond de andrelon haarspray booster voor perfecte krul dit is best een plakkerige substantie wat even duurt om in te laten trekken en het lijkt bijna of mijn pluishaar er erger van word. Ook blijft er best veel in het flesje zitten wat je er niet meer uitkrijgt wat ik jammer vind ook word het flesje zelf wat plakkerig jammer overigens het heeft wel een lekkere frissen geur maar voor mij is het helaas een flop maar wie weet voor u niet.

 

Wat doe jij met krullend haar en heb jij tips voor mij wat de hele dag mee kan gaan voor het pluizige van de krullen stuur me vooral een berichtje of een leuke reactie.

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb